21/03/2012 Horinal – Andríi Antonovskyi

El 21 de març
a les 20:30

a l’Horiginal
al carrer de Ferlandina 29, de Barcelona

Busthalter

Recital d’

ANDRÍI ANTONOVSKYI
(ucraïna, forat negre de l’espai)

es cou a altes temperatures (en suc propi? al forn de pa? al reactor d’una central nuclear?) i està constantment/atzarosament a punt d’esclatar/petar/rebentar amb crits ferotges d’un salvatge/cosac/poeta lampistèric. Àcids fonemes s’aparellen amb morfemes autodestructius a la gola estanyada enmig de processos bioquímics, al laboratori clandestí d’ultraliteratura pòst(h)umana.

És altament contagiós principalment via BOCAABOCA [patracol editat per la indústria siderúrgica casolana farcit de cabrioles fonovisuals fora de to], i nociu, tant per a l’aparell auditiu com per al digestiu.

Es classifica com un bioperill.

Posseeix tres o més llengües sovint cobertes de pells/pues/espines/nafres o altres artefactes de destr(u/a)cció massiva.

Malgrat les petites fugues de putrefaccions de floridura lírica és bucòlic urbà al bocatruculent antre de carrerons i clavegueram. pornogràfic, luciferí, agre i aspre producte de l’imperi del mal de l’altra banda del teló d’acer transgalàctic…. els ciborgs ens respiren al clatell, o què?

o…

els poemes mixtura plens de textura, d’idees musicals en un àmbit de plom esberlat.

El ciberespai de la realitat quotidiana extreta del seu context aclaparador per convertir-ho en un esclat d’aire dins els nostres caps.

El poeta modern amb solucions i estètica pop postindustrials, continua contradictòriament la tradició de les avantguardes històriques de trencar amb la tradició.

Poesia de cartró i polietilè reciclat com a quinta essència, com a ànecs de goma inflats de falòrnies/butllofes.

 

Cicle de l’Obrador de Recitacions I Noves Actituds Literàries (Horinal)

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

  • Contacte:

    joseppedrals@hotmail.com
%d bloggers like this: