15/04/2013 Barcelona – Ateneu Barcelonès

El dilluns 15 d’abril
a les 21:30

A la Biblioteca de l’Ateneu Barcelonès
al carrer de la Canuda 6, de Barcelona

Les set últimes paraules de Jesús a la Creu

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, el Quartet Alart ofereix una de les obres més importants de Franz Joseph Haydn, “Die sieben letzten Worte unseres Erlösers am Kreuze” (“Els set darrers termes del nostre Redemptor en la Creu”), en un entorn privilegiat, la Biblioteca de l’Ateneu Barcelonès. Comptarem, també, amb la col·laboració del poeta barceloní Josep Pedrals, que estrenarà una obra pròpia expressament creada per al concert.

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, el Quartet Alart ofereix una de les obres més important de Haydn amb la col·laboració del poeta barceloní JOSEP PEDRALS, que estrenarà una obra pròpia expressament creada per acompanyar el concert.

El Quartet Alart és una formació de quatre joves músics de la nova generació d’intèrprets del país que, impulsats per personalitats de la música, han creat un grup amb caràcter propi. Els seus membres han estat formats en centres musicals d’alt rendiment de centre-europa i dels Estats Units. Han obtingut premis i reconeixements a nivell internacional i han teballat amb músics i formacions de prestigi.

Són:

JOSEP COLOMÉ, JOSEP MARIA FERRANDO, MIQUEL CÓRDOBA i JOSEP TRESCOLÍ

alart

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

  • Contacte:

    joseppedrals@hotmail.com
%d bloggers like this: