15/02/2014 Reus – Casal Despertaferro

El dissabte 15 de febrer
a les 10:00

Al Casal Despertaferro
al carrer de Sant Elies 8, a Reus

Taller de Lletres per al Carnaval

S’apropa el carnaval i, amb ell, retorna l’antiga i renovada pràctica de sortir al carrer a cantar cançons preparades per al moment que fan referència a persones i esdeveniments d’actualitat. Des de fa uns anys (i esperem que enguany també), diverses entitats organitzem el Cantaval, una cercavila on s’interpreten belles composicions obra d’anònims poetes del poble.

Aquest 2014, des de Carrutxa i en col·laboració amb el Casal, volem fer una aportació més i preparar el Cantaval amb aquest Taller de lletres, a càrrec de JOSEP PEDRALS, que té com a objectiu general aprendre de lletra i concret elaborar, potser, unes cobles, corrandes o romanço per al proper Cantaval.

cantaval

L’activitat començarà a les 10 del matí amb la rebuda dels assistents i continuarà, amb el retard que caracteritza la ciutat, amb una breu xerrada d’introducció històrica al costum de cantar cançons agravioses els darrers dies de Carnaval, documentat a Reus fa molts anys.

Després d’un cafetó, cap a les 11, començarà el taller.

Un cop acabat el taller, hi haurà dinar a Taverna Despertaferro que, de ben segur, acabarà, com altres àpats, amb música i cançons.

El cost del taller (sense el dinar) és de 6 euros que podeu fer efectius en el moment de començar, prèvia inscripció enviant un missatge a correu@carrutxa.cat abans del 12 de febrer. Les places són limitades i us confirmarem la inscripció.

Organitzen: Carrutxa i Casal Despertaferro

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

  • Contacte:

    joseppedrals@hotmail.com
%d bloggers like this: