15/03/2015 Antic Teatre – Homenatge a Javier Amilibia

El diumenge 15 de març
a les 20:00

A l’Antic Teatre
al carrer de Verdaguer i Callís 12, a Barcelona

Raro privilegio nacer humano – Homenaje a Javier Amilibia

Textos: JAVIER AMILIBIA

Veus: DIANA J. TORRES, EDUARD ESCOFFET, XAVI THEROS, PEI PICAZA, HELEN TORRES, LUCÍA EGAÑA, CARLOS VICENTE, BETH MOYA + convidats sorpresa

Cossos: DIANA J. TORRES

Vídeo: LUCÍA EGAÑA

Música en viu: SILVIA RESORTE, WILKO TÓXICO, KLAU KINKI i XEVI NURI

6 euros

TEATRE_BARCELONA-raro_privilegio_nacer_humano-homenaje_a_javier_amilibia-ANTICJavier Amilibia Hergueta (Barcelona 1965-2014) va ser una de les millors veus poètiques que va transitar amb els seus versos per aquesta dimensió que anomenem “vida”. D’arrels basques i doblador de pel·lícules de professió, amb interessos tan diversos com la teràpia gestalt, el budisme o l’ús de l’ayahuaska i altres substàncies per veure-hi “més enllà de la realitat”, va ser assidu dels antres poètics del Casc Antic a finals dels 90 i durant la primera dècada del segle XXI: el Ciutat Vella, el Muy Buenas, la Granja de Gavà, L’Horiginal, etc. També va col·laborar en algunes performances de Diana Pornoterrorista amb la seva veu i el seu cos.

Algunes persones afines amb ell i el seu art li reten homenatge en aquesta tarda. Les seves paraules tornaran a vibrar, més vives que mai.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

  • Contacte:

    joseppedrals@hotmail.com
%d bloggers like this: