08/07/2020 Granollers – Roca Umbert

El dimecres 8 de juliol
a les 19:30

A Roca Umbert
al carrer d’Enric Prat de la Riba, 77, a Granollers

Gandulegem amb Israel Ariño i Josep Pedrals

Diàleg a la fresca dinamitzat per Mercè Alsina

Quin és el paper de la narrativa en un fotollibre? I en un llibre de poesia? Aquest és el punt de partida del diàleg entre el fotògraf Israel Ariño i el poeta Josep Pedrals. Amb ells reflexionarem sobre les diferents realitats del procés de creació, de com s’estructura i s’articula el discurs de cada projecte artístic.

ISRAEL ARIÑO
Llicenciat en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, on va estudiar gravat i escultura. Ha cursat estudis de fotografia en diverses escoles, principalment a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i ha complementat la seva formació amb diversos fotògrafs reconeguts.

JOSEP PEDRALS
Es dedica a la poesia des de diversos fronts: escriu llibres d’investigació en el gènere, recita poesia de manera professional, explica la poesia en cursos i conferències, difon i divulga la poesia en diversos mitjans de comunicació; també ha muntat celebracions poètiques de tot tipus i periodicitat, posa versos a la música de diversos compositors, expandeix la teatralitat del vers i inclou versos en les dramatúrgies d’altri…

MERCÈ ALSINA
És llicenciada en Geografia i Història, postgrau en Gestió Cultural i del Patrimoni, i màster en Estudis Avançats en Història de l’Art. Actualment forma part del grup d’Investigació d’Art, Interculturalitat i Globalització de la Universitat de Barcelona. És crítica d’art i membre de l’Associació Catalana i Internacional de Crítics d’Art. Ha comissariat diverses exposicions i ha publicat en diferents formats sobre art.

Punt de trobada: Exterior de Roca Umbert

narrativaFOTOLLIBREpoesia

Els comentaris estan tancats.

  • Contacte:

    joseppedrals@hotmail.com
%d bloggers like this: